Wat informatie over mijn zelf: Ik ben Coert Boschloo (26) uit Steenderen.
Ik heb de koksopleiding Niveau 3 en gespecialiseerd kok Niveau 4 op het Graafschap College in Doetinchem gevolgd.
Afgelopen jaren heb ik veel inspiraties opgedaan bij verschillende restaurants en kookwedstrijden.
Mijn laatste leerjaar heb ik gewerkt bij restaurant De Lindenhof** in Giethoorn.
Hier heb ik veel geleerd, een klassieke keuken met smaak op nummer 1.
Prestaties en ervaringen
2018 1e plaats kookwedstrijd Horeca Talent Achterhoek
2018 Week stage De Librije Zwolle ***
2019 3e plaats kok Skills Nederlands kampioen schappen
2019 Deelname Future Talents
2020 1e plaats kok Skills Nederlands kampioen schappen
2020 Training Skills cooking competition Poland
2020 Ik zou het EK gaan koken in Oostenrijk (door Covid-19 is dit geannuleerd).
2020 december Coert Cuisine gestart
2021 Artikel Gelderlander